BON DIA, POLLENÇA

210

Avui és divendres, 5 d’agost, dia de la Mare de Déu de les Neus.

Segons l’AEMET, el cel estarà poc ennuvolat o clar. Temperatures amb pocs canvis. Vent fluix i brises costaneres.

Avui, primer divendres d’agost, és el Dia Internacional de la Cervesa, una de les begudes fermentades més antigues de la humanitat i una de les més valorades. L’origen d’aquesta tradició, que se celebra des de l’any 2007, és en un bar petit de Santa Cruz, Califòrnia (Estats Units). La celebració va cridar tant l’atenció que actualment se celebra per tot el món, incloent-hi 207 ciutats, 50 països i 6 continents. I va en augment.

Un 5 d’agost de 2004, a Nova York, un equip mèdic separa dos siamesos filipins de dos anys, que estaven units pel crani, amb cervells independents. La intervenció va durar 12 hores.

PUBLICITAT
Foto: Carme Prados.
Dissenyada per A. Palacios que també feu la Casa de Correos a Madrid, a Panxón, Pontevedra. Foto: J. M. O.
Foto: Joan Rotger Buades.
Foto: Norma Mario.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Solució: RELLEU

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT