BON DIA, POLLENÇA

190

Avui és dijous, 4 d’agost, dia de Santa Perpètua.

Segons l’AEMET, hi haurà cel serè amb alguns núvols d’evolució diürna a l’interior de l’illa i baixa probabilitat d’algun ruixat aïllat el capvespre. Temperatures nocturnes amb pocs canvis i diürnes en lleuger descens al nord i sense canvis o en lleuger ascens a la resta. Vent de component aquest fluix amb brises costaneres.

El 4 d’agost és el Dia Internacional del Leopard Ennuvolat, una data en què es ret homenatge a una majestuosa espècie mamífera que habita al sud-est asiàtic. Amb la celebració d’aquesta efemèride es pretén visibilitzar la importància de la conservació dels lleopards ennuvolats que són a la natura, com en captivitat.

Un 4 d’agost de 1897, es descobreix la Dama d’Elx, l’obra màxima de l’escultura ibèrica durant uns treballs agrícoles prop de la ciutat.

PUBLICITAT
Foto: Andreu Salom.
Foto: Christian Mir.
Foto: Helena Bellini.
Horabaixa post el sol… a l’Atlàntic. Foto: JMO

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

Solució: RECORD

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT