BON DIA, POLLENÇA

218

Avui és dimarts, 26 de juliol, dia de santa Aina i sant Joaquim.

Segons l’AEMET, hi haurà cel poc ennuvolat o clar. Temperatures nocturnes amb pocs canvis o en ascens i diürnes en descens, notable a l’interior i al nord de l’illa. Vent de l’est i del nord-est.

El 26 de juliol és el Dia dels Padrins; una data en què es ret homenatge als padrins, ja que segons el calendari catòlic, hi ha la data en què se celebra l’onomàstica de Sant Joaquim i Santa Aina, pares de Maria i padrins de Jesucrist.

Els padrins són una de les figures més importants del grup familiar, creant un vincle molt especial amb els néts. Són consentidors, tendres i amb una gran saviesa. Sempre hi són per mimar-nos, aconsellar-nos i cuidar-nos amb tendresa.

PUBLICITAT

Un 26 de juliol de 1956, el Govern d’Egipte nacionalitza el Canal de Suez.

Foto: Andreu Salom.
Castell del Rei. Foto: CCC.
Foto: Joan Rotger Buades.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

SOLUCIÓ: Concurs

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT