BON DIA, POLLENÇA

199

Avui és dilluns 25 de juliol, dia de sant Jaume.

Segons l’AEMET, hi haurà cel clar. Temperatures nocturnes en ascens principalment a la costa de la serra de Tramuntana, i diürnes sense canvis o en lleuger ascens. Vent de component sud en general fluix amb algunes ràfegues fortes en localitats costaneres de la serra de Tramuntana, i brises costaneres al capvespre.

El 25 de juliol és el Dia Mundial per a la Prevenció dels Ofegaments, una data proclamada per l’Assemblea General de les Nacions Unides, amb la finalitat de conscienciar la població mundial sobre aquest problema prevenible que ha estat la causa de més de 2,5 milions de morts durant la darrera dècada.

L’ofegament és definit com un procés mitjançant el qual una persona afectada pot patir dificultats respiratòries, ocasionades per submersió o immersió en un líquid.

PUBLICITAT

Un 25 de juliol de 1984, la cosmonauta soviètica Svetlana Savítskaya es converteix en la primera dona a fer un passeig espacial.

Foto: Francisca Frontera Llompart.
Foto: Antònia.
Cala Deià. Foto: Andreu Salom.
Foto: Joan Ramon Bosch Cerdà.
Foto: Tonina Reig.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

SOLUCIÓ: Concurs

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT