BON DIA, POLLENÇA

188

Avui és dissabte, 23 de juliol, dia de santa Brígida.

Segons l’AEMET, hi haurà cel clar. Temperatures amb pocs canvis. Vent fluix de component est amb brises costaneres.

El 23 de juliol de 1986 és el Dia Mundial de les Balenes i els Dofinsla, una data creada per la Comissió Ballenera Internacional (CBI) amb l’objectiu de frenar la caça indiscriminada i tortuosa d’aquests animals en perill d’extinció.

Un 23 de juliol de 1829, l’inventor William Austin Burt patenta el tipògraf als Estats Units, una versió primitiva de la màquina d’escriure.

PUBLICITAT
Na Blanca. Foto: Helena Bellini.
Foto: Norma Mario.
Foto: Andreu Salom.
Foto: CCC.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT