BON DIA, POLLENÇA

258

Avui és diumenge, 17 de juliol, dia de sant Aleix.

Segons l’AEMET, hi haurà cel clar. Temperatures amb pocs canvis o en lleuger ascens. Vent del nord-est fluix o variable amb brises costaneres.

El 17 de juliol és el Dia Internacional del Tatuatge; una de les expressions artístiques corporals més antigues tenen el dia. Aquesta efemèride va sorgir inicialment als Estats Units, sent conegut com National Tatto Day, estenent posteriorment a nivell internacional.

Un 17 de juliol de 1429, les victòries aconseguides per Joana d’Arc a la Guerra dels Cent Anys, per alliberar França dels anglesos, fan que Carles VII sigui coronat com a rei de França a la Catedral de Reims.

PUBLICITAT
Foto: Tonina Reig.
Foto:.Joan Ramon Bosch Cerdà.
Costa pollencina. Foto: Pere Llobera.
Ha acabat de sopar. Foto: J.M.O.
Foto: Joan Rotger Buades.
Foto: Andreu Salom.
Jaciment arqueològic de Son Fornés. Foto: Francisca Frontera Llompart.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

Solució: RESSACA

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT