BON DIA, POLLENÇA

267
Foto: Montse Díaz.

Avui és dilluns, dia 30 de novembre, dia de sant Andreu.

Segons l’AEMET, el cel estarà poc ennuvolat o clar amb intervals de núvols alts a partir del capvespre. Temperatures nocturnes en descens localment notable i diúrnes sense canvis o en lleuger ascens. Vent fluix del nordest o en calma.

El 30 de novembre se celebra el Dia Internacional de la Seguretat de la Informació, una celebració que va sorgir el 1988 com a conseqüència del primer cas de malware de propagació en xarxa que es va registrar al món. Amb aquesta data, per tatn, es vol recordar a totes les persones l’obligació i necessitat que tenen de protegir les seves dades de qualsevol tipus d’acció corrumpta que pot ocórrer en el món digital.

Un 30 de novembre de 1900 va morir a París l’escriptor Oscar Wilde. Considerat un dels grans dramaturgs de la literatura universal, Wilde retrata la veritable cara de la societat noble de la seva època. Demostra en cadascuna de les seves obres ser un gran coneixedor del comportament i pensament humà, i en les seves millors obres, fa ús de l’humor més anglès i més pur per descriure el món com de bé el veia.

PUBLICITAT
Cala Estremer. Foto: Andreu Salom.
Foto: Carmen Prados.
Foto: Helena Bellini.
Foto: Maria Cerdà Salas.
El carreró del Vent, amb cossiols. Foto: Tolo Vallori.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT