BON DIA, POLLENÇA

226

Avui és dimecres, 13 de juliol, dia de sant Enric.

Segons l’AEMET, el cel estarà clar. Temperatures amb pocs canvis o lleuger ascens de les diürnes al nord-est de l’illa i lleuger descens al sud. Vent fluix i brises costaneres.

El 13 de juliol és el Dia Mundial del Rock, una data en què els amants del gènere recorden les bandes mítiques que han deixat empremta a l’imaginari col·lectiu, com Queen, Pink Floyd, Metallica o ACDC.

Es va escollir aquesta data per commemorar el mega concert benèfic Live Aid, que se celebrà simultàniament a Londres, Filadèlfia, Sydney i Moscou, l’any 1985 i en què varen participar les bandes de rock més grans i emblemàtiques del moment: Led Zeppelin, The Who, Black Sabbath, Queen, Sting, Judes Priest, Duran Duran, U2, Scorpions, Paul McCartney, Eric Clapton i Phil Collins, entre d’altres.

PUBLICITAT

Un 13 de juliol de 1974, l’escultor i professor Erno Rubik inventa el Cub de Rubik a Budapest, un trencaclosques mecànic tridimensional de sis colors. Fins ara és considerada la joguina més venuda de la història.

Foto: Andreu Salom.
Francoise Arbona.
Horabaixa, post el sol. Foto: J.M.O.
Joan Ramon Bosch Cerdà.
Molta calma a la cala. Foto: Tolo Vallori.
Foto: Norma Mario.
Foto: Tonina Reig.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

Solució: BRANCA

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT