BON DIA, POLLENÇA

232

Avui és diumenge, 10 de juliol, dia de sant Cristòfol.

Segons l’AEMET, el cel estarà clar. Temperatures amb pocs canvis o diürnes en lleuger ascens. Vent fluix de component nord i brises costaneres, que el capvespre tendiran a direcció variable.

El 10 de juliol, com el 6 de juliol i com el 16 de gener, és el Dia Internacional de The Beatles. Aquesta vegada la data s’agafa al dia de la inauguració del Cavern Club, lloc en què van fer el seu debut John Lennon, Paul McCartney, George Harrison i Ringo Starr.

Un 10 de juliol de 1977, es registra a Atenes (Grècia) la temperatura més alta a la Història d’aquest país i de tot Europa: 48 °C.

PUBLICITAT
Entram a cala Murta? Foto: Mag. Domínguez.
Cala Bóquer. Foto: Andreu Salom.
S’Alzineret. Foto: Francisca Frontera Llompart.
Foto: Norma Mario.
Foto: Joan Ramon Bosch Cerdà.
San Fermín 2022. Foto: T. Rofes.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Solució: MARINERA

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT