BON DIA, POLLENÇA

410
Foto: Andreu Salom.

Avui és dissabte, dia 21 de novembre, dia de sant Gelasi.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals de núvols amb baixa probabilitat d’alguna precipitació feble i ocasional, preferentment en el nord de Mallorca. Temperatures sense canvis o en descens. Vent del nord i nordest que, al nordest de Mallorca, poden arribar a ser forts i assolir ràfegues d’entre 60 i 70 quilòmetres per hora.

El 21 de novembre és el Dia Mundial de la Televisió, una data que cerca aconseguir un ús responsable de la televisió com un dels principals canals de difussió d’informació pública. Encara que, per a les generacions actuals, es pot pensar que Internet és el mitja de difussió més important, la realitat demostra que la web ha ofert noves eines i recursos a la televisió.

Un 21 de novembre de 1949 va néixer a Tarragona l’editor Jaume Vallcorba. El fundador de Quaderns Crema assegurava que “He après molt dels llibres, certament, però no els estimo pel que n’he après, que és moltíssim, sinó per com m’han acompanyat al llarg dels anys, configurant-me, i vull pensar que afinant-me”.

PUBLICITAT
Foto: Biel Baucells.
Foto: Joan Ramon Bosch Cerdà.
Foto: Joana Plomer Truyol.
Foto: Norma Mario.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar