BON DIA, POLLENÇA

170

Avui és divendres, 8 de juliol, dia de sant Adrià.

Segons l’AEMET, el cel estarà poc ennuvolat o clar, amb algun núvol d’evolució diürna. Temperatures nocturnes en lleuger descens i diürnes en lleuger ascens. Vent fluix amb predomini de la component nord i brises costaneres.

El 8 de juliol és el Dia Mundial de l’Al·lèrgia, amb l’objectiu de conscienciar la població de la importància d’educar per a la prevenció de les malalties causades per les al·lèrgies, així com de la cerca de tractaments efectius que millorin la qualitat de vida de les persones que les pateixen.

Un 8 de juliol de 1994, es descobreixen les primeres restes de l’Homo antecessor, a la serra d’Atapuerca, Burgos (Espanya), a l’estrat TD6 del jaciment anomenat Gran Dolina. Considerada com a representant del gènere Homo més antiga d’Europa.

PUBLICITAT
Foto: Andreu Salom.
Cala Clara avui dematí. Foto: Tolo Vallori.
Foto: Francoise Arbona.
Foto: Joan Rotger Buades.
Foto: Montse Díaz.
Foto: Xesca Serra.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

Solució: FAIXA

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT