BON DIA, POLLENÇA

155

Avui és dijous, 7 de juliol, dia de sant Fermí.

Segons l’AEMET, el cel estarà poc ennuvolat o clar amb algun interval ennuvolat de matinada, i núvols d’evolució diürna amb probabilitat d’algun reuixat aïllat a l’oest i interior de l’illa. Temperatures en lleuger descens. Vent de component nord amb tendència a afluixar el capvespre amb brises costaneres.

El 7 de juliol és el Dia Mundial del Cacau., una data la intenció de la qual és honrar le propietats i beneficis d’aquesta fruita d’origen tropical provinent de l’arbre de cacau, essent el seu nom científic Theobroma Cacao. En grec significa “l’aliment dels Déus”.

Un 7 de juliol de 2007, a Lisboa (Portugal), se celebra l’elecció de les Set Meravelles del Món Modern mitjançant votació per telèfon o per Internet. Van participar més de 100 milions de persones i els guanyadors van ser: la Gran Muralla Xinesa, el Monument de Petra a Jordània, el Crist Redemptor a Rio de Janeiro, les Runes de Machu Pichu, la Piràmide Chichén Itzá de Mèxic, el Coliseu Romà i el Taj Mahal a Índia.

PUBLICITAT
Foto: Joan Rotger Buades.
Foto: Norma Mario.
Foto: Pau Fuster.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Solució: GESPA

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT