BON DIA, POLLENÇA

336
Foto: Xesca Serra.

Avui és dimecres, dia 18 de novembre, dia de sant Aureli.

Segons l’AEMET, el cel estarà poc ennuvolat o clar. Temperatures nocturnes en descens i diürnes amb pocs canvis. Vent fluix de l’est i nordest.

El 18 de novembre és el Dia Europeu per a la protecció dels infants de l’explotació sexual. L’objectiu d’aquest dia és exposar públicament els diferents tipus de violències i abusos als quals es veuen sotmesos molts d’infants a Europa bé a l’escola, a casa, dins el cercle de confiança o per part d’un estrany. La intenció és despertar les alarmes a la població més adulta perquè, en detectar algun signe estrany abordin el problema, el prevenguin o emprenguin mesures.

Un 18 de novembre de 1993, Nirvana va fer un concert acústic als estudis Sony Music de Nova York per al programa MTV Unplugged. L’actuació es va publicar com a disc en directe l’1 de novembre de 1994, set mesos després que Kurt Cobain, compositor i cantant del grup, se suïcidés.

PUBLICITAT
Foto: Andreu Salom.
Foto: Christian Mir.
Foto: Helena Bellini.
Foto: Norma Mario.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT