BON DIA, POLLENÇA

200

Avui és dimecres, 6 de juliol, dia de sant Isaïes.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals ennuvolats sense descartar alguna precipitació feble i aïllada que podria anar acompanyada de tempesta i fang, tendint a primeres hores del capvespre a poc ennuvolat. Temperatures nocturnes sense canvis o en lleuger ascens i diürnes en lleuger descens. Vent del nord-est.

El 16 de juliol és un dels tres Dies de The Beatles (juntament amb el 16 de gener i el 10 de juliol) que els seguidors de la banda britànica celebren, ja que aquesta va ser la data en què es van conèixer Lennon i McCartney, fundadors dels The Beatles. Concretament, els seguidors britànics es decanten per celebrar el 6 de juliol.

Un 6 de juliol de 1885, Louis Pasteur administra una vacuna contra la ràbia al nin Joseph Meister, amb un virus de la ràbia estudiat en conills i debilitat posteriorment.

PUBLICITAT
Un estiu un poc rar. Foto: Nadal Moragues.
Foto: Tolo Vallori.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

Solució: RETRAT

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT