BON DIA, POLLENÇA

183

Avui és dijous, 30 de juny, dia de sant Marçal.

Segons l’AEMET, el cel estarà poc ennuvolat o clar. Temperatures nocturnes en descens i diürnes en lleuger ascens. Vent variable fluix estenent durant el matí a sud-est i sud fluix amb brises costaneres.

El 20 de juny és el Dia de les Xarxes Socials una data l’objectiu primordial de la qual és que les xarxes socials siguin una eina que permeti a la població mundial una comunicació més gran i millor, així com un mitjà per mantenir-se informat, utilitzant una plataforma globalitzada com és Internet.

Un 30 de juny de 1859, l’acròbata francès Charles Blondin travessa les cascades del Niàgara (Estats Units), sobre una corda de cànem de 390 metres de llarg i 5 centímetres de diàmetre. Ho va fer en 15 minuts.

PUBLICITAT
El sol enjogassat. Foto: Catalina Oliver
Font de Lassarell. Foto: Andreu Salom.
Foto: Nino Moreno.
Foto: Tonina Reig.
Una flor no pensa amb la flor que és al seu costat, només floreix… Foto: Maria Bota Alemany.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Solució d’ahir: XARXA

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT