BON DIA, POLLENÇA

253

Avui és dimecres, 29 de juny, dia de sant Pere.

Segons l’AEMET, el cel estarà poc ennuvolat o clar. Temperatures nocturnes en descens i diürnes en lleuger ascens. Vent variable fluix estenent durant el matí a sud-est i sud fluix amb brises costaneres.

El 29 de juny és el Dia Mundial del Disseny Industrial, una data la finalitat de la qual és enaltir la tasca dels professionals dedicats al disseny industrial que contribueixen a la millora de la qualitat de vida de les persones i al desenvolupament integral de les societats.

Amb això es pretén reconèixer els beneficis i el valor del disseny industrial, en productes i serveis versàtils i eficients.

PUBLICITAT

Un 29 de juny de 1956, l’actriu Marilyn Monroe es casa amb el dramaturg Arthur Miller a Estats Units.

Foto: Nadal Moragues.
El Coll Baix. Foto: Andreu Salom.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Solució d’ahir: VENTALL

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT