BON DIA, POLLENÇA

155

Avui és divendres, 24 de juny, dia de sant Joan.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals de núvols mitjans i alts, sense descartar alguna precipitació feble, ocasional i aïllada acompanyada de fang. Temperatures amb pocs canvis o ascens. Vent del sud-oest.

El 24 de juny és el Dia Internacional del Maquillador, una data l’objectiu de la qual és reconèixer molt especialment aquells professionals artístics del maquillatge que enalteixen la bellesa de les persones.

El maquillatge és una professió artística exercida per maquilladors, que amb el seu art, talent, creativitat i estil realcen la bellesa humana, combinant formes, textures i colors.

PUBLICITAT

Un 24 de juny de 1994,Suècia, Finlàndia i Àustria signen el Tractat d’adhesió a la Unió Europea.

Foto: Andreu Salom.
Foto: Joan Rotger Buades.
Una lluita titànica per sortir🌤️. Foto: Maria Bota Alemany.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Solució d’ahir: ETAPA

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.
Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT

També et pot interessar