Bon dia, Pollença

219

Avui és dimarts, 19 de setembre, dia de sant Gener.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals de núvols alts tendint al matí a cel ennuvolat amb probabilitat de ruixats amb tempesta, que a partir del capvespre poden ser localment forts o molt forts. Temperatures nocturnes en descens i diürnes amb pocs canvis. Vent fluix variable augmentant a fluix a moderat de l’est i el nord-est durant el matí.

El 19 de setembre se celebra el Dia Mundial de l’Aperitiu. Una marca de patates va iniciar un moviment social per oficialitzar el reconeixement del Dia Mundial de l’Aperitiu, un pas més per posar en valor aquest moment de consum tan característic de la nostra cultura i la nostra gastronomia.

Un 19 de setembre de 1982, per primera vegada es publiquen les emoticones 🙂 i :-(, al tauler d’anuncis de la universitat Carnegie Mellon, Pittsburgh (Estats Units). Pel científic de la computació Scott Fahlman.

PUBLICITAT
Foto: Andreu Salom.
Fer el que tú vols és Llibertat, que t’agradi el que fas és Felicitat… Foto: Maria Bota Alemany.
Foto: Toñi.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Joc lingüístic

Amb l’entrada al mes de setembre, donam per acabades les vacances d’estiu i reprenem el costum d’exercitar la ment amb un joc lingüístic. Enrere queden els dies de les lletres de wordle, a partir d’ara, vos proposarem diferents trencaclosques per posar a prova la vostra agilitat mental a l’hora de jugar amb les lletres i paraules.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT