BON DIA, POLLENÇA

196

Avui és dilluns, 20 de juny, dia de sant Silveri.

Segons l’AEMET, el cel estarà poc ennuvolat amb intervals de núvols alts. Pols en suspensió. Brumes matinals. Temperatures amb pocs canvis, o en ascens les diürnes al nord de l’illa. Vent de component sud amb alguna brisa costanera.

El 20 de juny és el Yellow Day o Dia més Feliç de l’Any. Aquesta efemèride viral es tenyeix de groc, per recordar-nos tot allò que ens fa feliços: una persona especial, la connexió amb la natura, una cançó o un record de la nostra infància. Qualsevol motiu és més que suficient per sentir-nos optimistes i positius. Són moltes les raons per celebrar aquest gran dia, així que a gaudir!

Un 20 de juny de 1990, es proposa una nova unitat monetària (l’ECU) per a la Comunitat Europea. Va ser l?antecessor de l’Euro.

PUBLICITAT
Foto: Norma Mario.
Foto: Andreu Salom.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

Solució d’ahir: BLANCA

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT