Bon dia, Pollença

212

Avui és dijous, 7 de setembre, dia de santa Regina.

Segons l’AEMET, predominarà el cel poc ennuvolat amb intervals de núvols baixos fins al matí. Brumes matinals. Temperatures amb pocs canvis o en lleuger descens. Vent fluix de l’est i nord-est amb brises costaneres.

El 7 de setembre se celebra el Dia Internacional de l’Aire Net per un Cel Blau, i el seu objectiu principal és la investigació, desenvolupament, millora i la posada en marxa de noves pràctiques que permetin millorar la qualitat de l’aire i que a la llarga, això contribueixi amb el benestar de la població mundial, així com eradicar els alts índexs de contaminació atmosfèrica.

Un 17 de setembre de 1947, a Argentina s’aprova la llei per la qual les dones obtenen el dret al vot.

PUBLICITAT
Foto: Andreu Salom.
Foto: Antònia Ferrer Vara.
Foto: Margalida Maria March.
Foto: Mariola.
Foto: Nadal Moragues.
No hem de comptar els dies, hem de fer que cada dia compti… Foto: Maria Bota Alemany.
Foto: Tolo Vallori.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Joc lingüístic

Amb l’entrada al mes de setembre, donam per acabades les vacances d’estiu i reprenem el costum d’exercitar la ment amb un joc lingüístic. Enrere queden els dies de les lletres de wordle, a partir d’ara, vos proposarem diferents trencaclosques per posar a prova la vostra agilitat mental a l’hora de jugar amb les lletres i paraules.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT