BON DIA, POLLENÇA

282

Avui és diumenge, 5 de juny, dia de sant Bonifaci.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals de núvols mitjans i alts tendint durant la matinada a predomini de cel poc ennuvolat. Bruma i pols en suspensió retirant-se durant el matí. Temperatures amb pocs canvis. Vent del sud i sud-oest, en general fluix, amb brises costaneres al capvespre.

El 5 de juny és el Dia Mundial del Medi Ambient, una data la finalitat de la qual és sensibilitzar la població mundial sobre la importància de tenir cura dels nostres ecosistemes i fomentar el respecte al medi ambient.

Un 5 de juny de 1981, els Centres per al Control i la Prevenció de Malalties a Los Angeles (Estats Units) informen dels primers casos de sida en cinc homes homosexuals.

PUBLICITAT
Foto: Norma Mario.
Foto: Montserrat Gutiérrez Seguí.
Foto: Joan Rotger Buades.
Serra de Cornavaques. Foto: Helena Bellini.
Foto: Christian Mir.
El riu Meder al seu pas per Vic. Foto: AndreubSslom.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

You have set "Use shortcode attributes only" (use_shortcode_attributes_only) to "true" which means that you have to specify all parameters as shortcode attributes. Please specify at least "securitykey" and "src". Examples are available in the administration.

Solució d’ahir: CAMIÓ

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT