BON DIA, POLLENÇA

169

Avui és dijous, 2 de juny, dia de sant Erasme.

Segons l’AEMET, predominarà el cel poc ennuvolat augmentant cap al migdia a intervals de núvols mitjans i alts. Brumes matinals sense descartar algun banc de boira i pols en suspensió. Temperatures sense canvis o en lleuger ascens. Vent fluix amb predomini de component sud i brises costaneres al capvespre.

El 2 de juny és el Dia Mundial de Lluita contra la Miastenia Gravis, amb la finalitat de sensibilitzar i conscienciar la població sobre una malaltia neuromuscular rara i autoimmune, que afecta milers de persones al món.

El 2 de juny de 1922: S’estrena a París l’òpera Renard von Mavra, del compositor Richard Strauss.

PUBLICITAT
Foto: Andreu Salom.
Foto: Antònia.
Foto: Helena Bellini.
Foto: Joan Rotger Buades.
Foto: Xesca Serra.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

Solució d’ahir: BARBA

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT