BON DIA, POLLENÇA

185

Avui és dimecres 7 d’octubre, dia de la Mare de Déu del Roser.

Segons l’AEMET, predominarà el cel poc ennuvolat amb intervals de núvols alts. Temperatures en ascens. Vent del sudoest disminuint el capvespre a fluix de component nord.

El 7 d’octubre és el Dia Internacional de la Neuralgia Trigeminal, considerada una malaltia rara i poc freqüent del Sistema Nerviós Perifèric.

Des del punt de vista mèdic, una neuralgia és un dolor intens localitzat en un nervi sensitiu i amb les seves ramificacions, ocasionat per la irritació o el dany del propi nervi. El nervi trigemin està localitzat a la cara i el seu dolor s’estén pel front, boca, mandíbula, orelles, llavis, nas, la zona dels cabells i les galtes.

PUBLICITAT

Un 7 d’octubre de 2006 va morir assassinada la periodista russa Anna Stepànovna Politkóvskaia; una dona compromesa, coherent i convençuda. Com deia ella mateixa, “La gent, a vegades, paga amb la seva vida haver dit en veu alta el que pensa”.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT