BON DIA, POLLENÇA

191

Avui és dilluns, 30 de maig, dia de sant Ferran.

Segons l’AEMET, el cel estarà un poc ennuvolat amb intervals de núvols alts. Brumes i bancs de boira matinals. Temperatures amb pocs canvis. Vent fluix amb brises costaneres.

El 30 de maig és el Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple, una efemèride impulsada per la Federació Internacional d’Esclerosi Múltiple per conscienciar la població sobre aquesta malaltia que afecta més de dos milions de persones al món.

Un 30 de maig de 1991, la banda de rock britànic Queen enregistra el seu darrer videoclip ‘These Are the Days of Our Lives’, en què apareix el seu vocalista Freddie Mercury per última vegada.

PUBLICITAT
Banyalbufar. Foto: Andreu Salom.
Cala Sant Vicenç. Foto: Catalina Oliver.
Fira de la Pedra (Binissalem). Foto: Antònia Ferrer Vara.
Foto: Joan Rotger Buades.
Praia da Barda. Foto: T. Rofes.
Foto: Helena Bellini.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

Solució d’ahir: MERCAT

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT