BON DIA, POLLENÇA

248

Avui és diumenge, 29 de maig, dia de sant Just.

Segons l’AEMET, el cel estarà poc ennuvolat o clar. Temperatures amb pocs canvis, les diürnes en descens a l’est de les illes. Vent del sud-oest girant a est i sud-est amb brises costaneres.

El 29 de maig és el Dia Mundial de la Salut Digestiva, impulsat l’any 2005 per l’Organització Mundial de Gastroenterologia (WGO), per conscienciar la població sobre la prevenció i el tractament de les malalties digestives.

Un 29 de maig de 1953, l’alpinista i explorador Edmund Hillary i el xerpa Tenzing Norgay, fan cim al cim de la muntanya Everest.

PUBLICITAT
Cabrera. Foto: Andreu Salom.
Sant Francesc (Palma). Foto: Pere Llobera.
Foto: Helena Bellini.
Foto: Tonina Reig.
Cova de Sant Martí. Foto: Francisca Frontera Llompart.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

Solució d’ahir: PANXA

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT