BON DIA, POLLENÇA

193

Avui és dissabte, 28 de maig, dia de sant Emili.

Segons l’AEMET, el cel estarà poc ennuvolat o clar. Temperatures nocturnes amb pocs canvis i diürnes en pujada. Vent de component oest en general fluix amb brises costaneres a la tarda.

El 28 de maig és el Dia Mundial del Càncer de Sang, una data per sensibilitzar i conscienciar la població sobre aquestes malalties que afecten la sang. Així mateix, es pretén donar suport a les persones que pateixen càncer de sang.

Un 28 de maig de 1961, el diari The Observer, a Londres, publica l’article de Peter Benenson ‘The forgotten prisoners’ (els presos oblidats), que llança una campanya a favor de l’amnistia dels presos de consciència, que va acabar sent l’origen de l’organització Amnistia Internacional.

PUBLICITAT
Foto: Norma Mario.
Foto: Catalina Oliver.
Tanmateix la naturalesa fa la seva. Foto: Antònia Ferrer Vara.
Foto: Joan Rotger Buades.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Solució d’ahir:

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT

També et pot interessar