BON DIA, POLLENÇA

238

Avui és divendres, 27 de maig, dia de sant Juli.

Segons l’AEMET, estarà ennuvolat amb ruixats que podrien ser ocasionalment forts i anar acompanyats de tempesta, principalment al nord-est de l’illa, tendint a la tarda a poc ennuvolat. Temperatures en ascens, principalment les diürnes. Vent de l’oest i nord-oest, temporalment fort del nord al nord-est de la illa.

El 27 de maig és el Dia Nacional del Celíac, o Dia de la Celiaquia, amb l’objectiu de visibilitzar les persones que pateixen aquesta malaltia, i normalitzar-ne la situació. Es tracta de donar informació sobre aquesta malaltia a la població en general perquè pugui servir de suport a les persones celíaques, que poden dur una vida normal, sempre que segueixin unes pautes recomanades pels especialistes mèdics.

Durant aquest dia, les associacions de celíacs d’Espanya organitzen diverses activitats i esdeveniments per conscienciar sobre aquesta malaltia que afecta l’1% de la població espanyola.

PUBLICITAT

Un 27 de maig de 1930, s’inaugura l’edifici Chrysler a Nova York. Amb els 319 metres d’alçada es converteix en el més alt del món en aquell moment.

Mercat de Ciutadella.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Solució d’ahir: TAURÓ

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT

També et pot interessar