BON DIA, POLLENÇA

388
Foto: Joana Ma. Rubert March.

Avui és divendres 2 d’octubre, dia dels sants Àngels de la Guarda.

Amb una alterta groga activada per fort vent i temporal a la mar, l’AEMET informa que el cel estarà ennuvolat i augmentarà durant el capvespre a tapat amb pluges i ruixats ocasionalment acompanyats de tempesta que podrien ser localment de fortes. Temperatures en ascens amb pocs canvis durant el dia i en descens a la nit. Vent del sudoest augmentant a fort durant el matí, amb ràfegues, a partir del migdia de 70 a 80 quilòmetres per hora.

El 2 d’octubre és el Dia Internacional de la No Violència, en homenatge a Mahatma Gandhi, líder de la independència de l’Índia i del pacifisme. Per a Gandhi la no violència era “la major força a disposició de la humanitat. És més poderosa que l’arma de destrucció més poderosa concebuda per l’enginy de l’home”.

Un 2 d’octubre de 1890 va néixer l’humorista Groucho Marx per a qui “La política és l’art de buscar problemes, trobar-los, fer un diagnòstic fals i aplicar-hi els remeis equivocats”.

PUBLICITAT
Foto: Antònia Ferrer Vara.
Foto: Josep Martí Luís.
La Cala ens estima. Foto: Esther Williams.
El Moll. Foto: Magdalena Mayans Marí.
Foto: Toni Planas Gelabert.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT