BON DIA, POLLENÇA

206

Avui és dilluns, dia 23 de maig, dia de sant Desideri.

Segons l’AEMET, predominarà de cel poc ennuvolat amb algun interval de núvols mitjans i alts. Bruma i pols en suspensió. Temperatures nocturnes en lleuger ascens respecte a la matinada anterior, i diürnes en descens, localment notable, aconseguint-se les mínimes al final del dia. Vent del sud i sud-oest en general fluix amb brises costaneres, girant a partir de la tarda a nord i nord-est.

El 23 de maig és el Dia Mundial de la Tortuga, per conscienciar la població mundial sobre aquesta espècie que es troba en perill d’extinció. Així mateix, promou les accions necessàries per protegir i ajudar la supervivència d’aquests rèptils ancestrals.

Un 23 de maig de 1995, l’empresa informàtica Sun Microsystems desenvolupa el llenguatge de programació Java.

PUBLICITAT
TOT MARCO digital
Mar i roques. Foto: Xesca Serra.
Didalera. Foto: Francisca Frontera Llompart.
El molí del Puig. Foto: Pere Llobera.
Foto: Llorenç Jordà.
Foto: Tonina Reig.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

Solució d’ahir: BULLA

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT