BON DIA, POLLENÇA

183

Avui és diumenge, 22 de maig, dia de santa Rita de Càssia.

Segons l’AEMET, el cel estarà poc ennuvolat o clar. Pols en suspensió. Temperatures nocturnes amb pocs canvis i diürnes en pujada. Vent fluix de l’est girant a component sud, amb brises costaneres.

El 22 de maig és el Dia Internacional de la Diversitat Biològica. Va ser decretat per l’Organització de les Nacions Unides (ONU), amb l’objectiu de crear consciència sobre la importància que té la biodiversitat per als éssers humans i la necessitat de cuidar-la i preservar-la per a les futures generacions.

Un 22 de maig de 1924, el compositor Ígor Stravinsky estrena el concert per a piano i instruments de vent (opus 42).

PUBLICITAT
Foto: Norma Mario.
Foto: Joan Rotger Buades.
Platja des coll Baix. Foto: Francisca Frontera Llompart.
Foto: Tonina Reig.
Foto: Nandy.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Solució d’ahir: BULLA

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT

També et pot interessar