BON DIA, POLLENÇA

209

Avui és dissabte, 21 de maig, dia de santa Virgínia.

Segons l’AEMET, el cel estarà poc ennuvolat o clar. Brumes matinals amb probabilitat d’algun banc de boira a l’est de l’illa. Pols en suspensió. Temperatures amb pocs canvis o en lleuger ascens. Vent de component est en general fluix amb brises costaneres.

El 21 de maig és el Dia Internacional del Te amb l’objectiu d’afavorir la producció i el consum del te al món i augmentar la consciència sobre la importància d’aquesta planta per acabar amb la gana i la pobresa al món.

Un 21 de maig de 1831, Louis Daguerre comparteix amb el seu soci Niépce el descobriment casual que seria base de la fotografia: la impressionabilitat del iodur de plata en incidir la llum.

PUBLICITAT
.Foto: Xesca Serra
Foto: Andreu Salom.
Corbs marins a cala Murta. Foto: Francisca Frontera Llompart.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

Solució d’ahir: CAMINAR

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT