Bon dia, Pollença

393

Avui és diumenge, 11 de juny, dia de sant Bernabé.

Segons l’AEMET, hi haurà cel poc ennuvolat amb algun interval de núvols mitjans i alts i al capvespre algun núvol d’evolució diürna amb baixa probabilitat d’algun ruixat aïllat i ocasional preferentment a l’interior i al nord-est de Mallorca. Brumes i probabilitat de bancs de boira. Temperatures amb pocs canvis o en lleuger descens les màximes. Vent fluix variable amb brises costaneres durant les hores centrals del dia.

L’11 de juny se celebra el Dia Mundial del Càncer de Pròstata, una patologia que afecta més d’1,2 milions de persones al món. Aquesta efemèride es va crear amb la finalitat de sensibilitzar i conscienciar la població masculina sobre la importància del diagnòstic precoç del càncer de pròstata i l’aplicació del tractament respectiu.

Un 11 de juny de 1770, James Cook arriba a la Gran barrera de corall a Austràlia en el viatge per l’Oceà Pacífic.

PUBLICITAT
Camí de Lluc. Foto: Nicole Mahy.
Foto: Antònia Ferrer Vara.
Foto: Andreu Salom.
Foto: Toni Campomar.
Boires matineres. Foto: Pere Llobera.
Foto: Tonina Reig.
Foto: Joan Rotger Buades.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Solució d’ahir: TEIXIR

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT