BON DIA, POLLENÇA

236

Avui és diumenge, 15 de maig, dia de sant Isidre.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals de núvols mitjans i alts que s’aniran aclarient durant el matí. Temperatures amb pocs canvis o en lleuger ascens. Vent de l’est en general fluix i brises costaneres.

El 15 de maig és el Dia Internacional de l’Objecció de Consciència. L’objectiu és celebrar la resistència dels objectors de consciència per la pau i la seva decisió ferma de no formar part de la guerra armada.

Un 15 de maig de 1648, se signa el Tractat de Münster, en què Espanya reconeix la independència dels Països Baixos.

PUBLICITAT
Foto: Tonyina Reig.
Foto: Joan Rotger Buades.
Foto: Helena Bellini.
Foto: Antònia Ferrer Vara.
Foto: Chih-Hsin Kao.
Costa de Deià. Foto: Andreu Salom.
A punt per enfornar. Foto: Catalina Oliver.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

Solució d’ahir: BOTIGA

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT