BON DIA, POLLENÇA

255

Avui és dijous, 12 de maig, dia de sant Pancraç.

Segons l’AEMET, el cel estarà poc ennuvolat o clar. Brumes matinals i algun banc de boira a l’est de l’illa. Temperatures sense canvis o en ascens. Vent de component est en general fluix.

El 12 de maig és el Dia Internacional de la Infermeria, amb l’objectiu de brindar un merescut homenatge a tots els infermers i infermeres, que a nivell mundial fan aquesta tasca per a tota la humanitat, així com retre tribut a Florence Nightingale, que va néixer un 12 de maig i és considerada la fundadora de la infermeria moderna.

Un 12 de maig de 2002, l’expresident dels Estats Units Jimmy Carter visita durant cinc dies Fidel Castro a Cuba, sent el primer president dins o fora del seu mandat a visitar l’illa des de la Revolució cubana de 1959.

PUBLICITAT
Foto: Pilar Torres.
Foto: Andreu Salom.
Canaris a Canàries. Foto: Toni Cladera Vives.
Natura generosa. Foto: Norma Mario.
Foto: Tonina Reig.
Turistes esportius al Port de Pollença. Foto: Nadal Moragues.
Foto: Francesca Coll.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Solució d’ahir: PLANTA

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT