Bon dia, Pollença

278

Avui és dilluns, 15 de maig, dia de sant Isidre.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals ennuvolats predominant el cel poc ennuvolat sense descartar algun ruixat ocasional principalment al capvespre. Temperatures en ascens. Vent de l’oest i nord-oest amb brises costaneres al capvespre.

El 15 de maig se celebra el Dia Internacional de l’Objecció de Consciència, una data l’objectiu de la qual és celebrar la resistència dels objectors de consciència per la pau i la seva decisió ferma de no formar part de la guerra armada.

Un 15 de maig de 2004, Sud-àfrica és elegit el país on es disputarà la Copa Mundial de Futbol de 2010, convertint-se al primer país africà a organitzar la màxima competència futbolística internacional.

PUBLICITAT
Foto: Andreu Salom.
Foto: C. Oliver.
Foto: Catalina Munar.
Cova dels Hams (Manacor). Foto: CCC.
Foto Helena Bellini.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Solució d’ahir: CIURÓ

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT