BON DIA, POLLENÇA

278

Avui és divendres, 29 d’abril, dia de santa Catalina de Sena.

Segons l’AEMET, el cel estarà ennuvolat o cobert, amb alguna precipitació ocasional acompanyada de fang a Eivissa i Formentera i amb baixa probabilitat a Mallorca, tendint a cel poc ennuvolat amb intervals de núvols alts. Pols en suspensió. Temperatures amb pocs canvis, les diürnes en ascens a Eivissa i Formentera. Vent del nord-est.

El 29 d’abril és el Dia Internacional de la Dansa, una data que se celebra des del 1982, per iniciativa del Comitè Internacional de Dansa i la UNESCO, coincidint amb el natalici del ballarí i coreògraf Jean-Georges Noverre.

L’objectiu del Dia Internacional de la Dansa és homenatjar la dansa com una disciplina d’art universal i diversa, reunint tots els qui han triat aquesta forma d’expressió sense barreres culturals, polítiques i ètiques.

PUBLICITAT
TOT MARCO digital

Un 29 d’abril del 1968, s’estrena a Broadway (Nova York) el musical ‘Hair’, que va causar molta controvèrsia i gran influència en la cultura Hippie dels anys 60.

Foto: Andreu Salom.
Foto: Biel Bauçà.
Foto: Christian Mir.
Encara la foganya… Juan Mora Oliver
Foto: Francisca Frontera Llompart.
Foto: Margarita Vives Pont.
Dona a cada día la possibilitat de convertir-se en el millor dia de la teva vida… Foto: Maria Bota Alemany.
Foto: Nandy.
Foto: Toni Campomar.
Foto: Tonina Reig.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

Solució d’ahir: FEBRE

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT