BON DIA, JULIOL

201

Avui és divendres, 1 de juliol, dia de santa Elionor.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals ennuvolats tendint al matí a poc ennuvolat o clar. Temperatures nocturnes en ascens i diürnes en descens localment notable, excepte al sud on seran amb pocs canvis. Vent del nord-est, amb algun interval de fort al nord de l’illa al matí.

L’1 de juliol és el Dia Internacional de l’Acudit. El seu objectiu primordial és aconseguir a través de l’humor que totes les persones siguin capaces de compartir moments de joia utilitzant acudits i expressions gracioses i que això els ajudi a ser més grata la vida.

Un 1 de juliol de 1974, mor el president d’Argentina, Juan Domingo Perón, i ho succeeix en el càrrec la seva esposa i vicepresidenta, María Estela Martínez de Perón.

PUBLICITAT
Es Portitxol (Palma). Foto: Pere Llobera.
Foto: Joan Rotger Buades.
Foto: Norma Mario.
Portal Vells i les coves Pedreres. Foto: Andreu Salom.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Solució d’ahir: PESCAR

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT