BON DIA DELS REIS

215

Avui és dijous 6 de gener, dia dels Reis d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar.

Segons l’AEMET, predominarà el cel poc ennuvolat amb probabilitat d’alguna precipitació feble i ocasional. Temperatures en descens amb probabilitat de gelades febles preferentment a la serra i sud de Mallorca. Vent de component nord amb intervals forts a Menorca.

El 6 de gener és el Dia dels Reis, una data que se celebra a Espanya, Veneçuela, Mèxic i altres països de parla hispana. Aquest dia que esperen milions d’infants al món, commemora l’adoració dels tres mags al Bon Jesús. Provinents d’Orient, els Reis reten honors i duen presents a l’infantó de Josep i Maria.

Un 6 de gener de 2021, als Estats Units d’Amèrica, seguidors del president sortint Donald Trump assaltaren el Capitoli durant el nomenament del nou president, el demòcrata Joe Biden, obligant els legisladors a ocultar-se escoltats per la policia. Els actes violents acabaren amb quatre morts.

PUBLICITAT
Foto: Nora Latorre.
Foto: Andreu Salom.
Foto: Joan Rotger Buades.
Foto: Norma Mario.
Foto: Tonina Reig.
Es Fornassos. Foto: Joan Ramon Bosch Cerdà.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT