BON DIA DE PASQUA

278

Avui és diumenge, 17 d’abril, dia de sant Elies.

Segons l’AEMET, el cel estarà poc ennuvolat o clar. Temperatures amb pocs canvis o diürnes en descens, aconseguint les mínimes al final del dia. Vent de component nord en general fluix, girant al capvespre a component est amb brises costaneres.

El 17 d’abril éscel Dia Europeu de la Informació Juvenil, una data l’objectiu decla qual és fomentar que els joves tenguin accés a tota la informació que els possibiliti enfocar-se cap a assolir els seus projectes i la seva participació activa a la societat.

Un 17 d’abril de 1964, Jerrie Mock es converteix en la primera dona que completa una volta al món aèria en solitari.

PUBLICITAT
Carcassone. Foto: Nadal Moragues.
Tot esforç dona el seu fruit. Foto: Maria Bota Alenany.
Pujada al Puig Tomir. Foto: Andreu Salom.
Camí dexBóquer. Foto: Lola Vilanova.
Cala Figuera de Formentor. Foto: Catalina Oliver.
Barques de pesca a sa Colònia de Sant Jordi.
Bon dia de Pasqua. Foto: Tonina Reig.
Foto: Joan Rotger Buades.
Foto: Mariola.
Prenent la Lluna en una platja de Mart. Foto: Juan Mora Oliver.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Solució d’ahir: Pasta

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT