BILL GATES RERE LA COMPRA DEL MÍTIC HOTEL FORMENTOR

891

Aquests dies ha transcendit que el fundador de Microsoft i multimilionari nord-americà, Bill Gates, està rere la compra del mític Hotel Formentor, actualment propietat de la família Barceló.

Bill Gates es convertirà en copropietari de l’Hotel Formentor si l’operació anunciada per part de l’empresa nord-americana Four Seasons es fa efectiva el mes de desembre de 2020. Des del 2007, la prestigiosa cadena hotelera Four Seasons està en mans del fundador de Microsoft i d’un príncep saudita.

L’Hotel Formentor, ubicat a l’espectacular península del mateix nom, fou construït per l’argentí Adam Diehl, l’any 1929. Des d’aleshores, ha passat alts i baixos, però sempre ha estat un referent del luxe i la cultura. No debades, aquest mític allotjament ha acollit hostes com Winston Churchill, Charles Chaplin, Grace Kelly, Ava Gardner o Lucia Bosé, entre molts altres.

Des de l’any 2006, l’Hotel Formentor està en mans de la cadena Barceló que, quan al mes de febrer, varen transcendir les primeres noves sobre la compra-venda de l’immoble per part del fons d’inversió Emin Capital per una summa d’entorn als 100 milions d’euros, s’apressà a desmentir-les.

PUBLICITAT

No ha passat el mateix aquests dies quan s’ha parlat sobre el tema tant a la premsa local com internacional. De fet, no només s’ha destacat que Bill Gates està rere aquesta operació, sinó que la intenció de Four Seasons, responsable de la gestió de l’Hotel, és transformar-lo en un centre  internacional de luxe especialitzat en talassoteràpia.

És més, si a principis del mes de febrer, el batle de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia, veia difícil una remodelació de l’Hotel Formentor, el decret llei aprovat recentment pel Govern de les illes Balears per fer front a la crisi econòmica i social derivada de la crisi sanitària de la covid-19, pot canviar la situació urbanística d’un Hotel ubicat en uns terrenys de 1.200 hectàrees, en plena península de Formentor, entre la platja i el pinar.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT