BEN AMARATS DE MÚSICA… I DE FUTUR

164

Les parets del Claustre de Sant Domingo de Pollença estan ben amarades de música, música de tots els estils i de tots els colors. Així es va veure ben reflexat al vídeomapping que es projectava ahir, durant el concert del Roberto Fonseca Trio amb què es va inaugurar l’Alternatilla Jazz Festival.

Tot i els reiterants intents d’engrescar el públic pollencí que mig omplia el pati de butaques del Claustre, el carismàtic pianista que dona nom al Trio no va acabar d’aconseguir l’objectiu de fer ballar els presents. Bé, un poquet sí que ho va assolir cap al final del recital.

Els dits veloços de Fonseca comunicaven bé amb el baixista Yandy Martínez. i amb el bateria Ruly Herrera. Ara bé, si hi va haver un moment en què els presents vibraren de valent, va ser amb l’actuació dels alumnes que aquestes dies passats participaren al taller “Un mar de jazz” que impartí el mateix Fonseca a l’Escola de Música d’Esporles.

Si sorprenent va ser l’exhibició del joveníssim saxofonista, els solistes que amb altres instruments com la trompa foren corresposts amb merescuts aplaudiments.

PUBLICITAT

Agafant les paraules del mateix Fonseca, “els Tramuntana tenen nom, ara només els falta llinatge. Però bé segur que arribaran enfora”.

Un concert del tot diferent al que, just el dia abans, havien ofert els alumnes de la Trobada de Percussió de 2022, però igualment espectaculars i esperançadors. Aquí hi ha un bon planter de músics!

PUBLICITAT