EL BATLE MARCH VALORA INCORPORAR-SE A L’EQUIP DE GUIES DE TERNELLES

51

(Aquesta notícia va ser publicada un 28 de desembre, és falsa)

El batle de Pollença, Miquel Àngel March, valora la possibilitat d’incorporar-se a l’equip de guies de muntanya de l’associació Vida Silvestre i, de passada, resoldre l’enèsim conflicte entre la propietat de Ternelles i l’Ajuntament per l’ús del camí que va fins a cala Castell. En aquest sentit, la situació aviat es podria desencallar amb un importantíssim canvi en l’organigrama de l’equip de govern.

Ecologista convençut, amant de l’ornitologia i expert en toponímia pollencina, Vida Silvestre considera que Miquel Àngel March respon al perfil idoni per guiar excursionistes dins la finca de Ternelles. Per això mateix, després d’una reunió per aclarir el tema del nou sistema de visites que s’ha d’implementar a partir de l’1 de gener de 2018, temptejaren les possibilitats per incorporar-lo a l’equip de guies. Des del primer moment, March es mostrà interessat, això sí sempre i quan fos compatible amb el càrrec de batle de Pollença al qual no està disposat a renunciar.

Tot apunta que la intenció de la propietat de Ternelles era que March cedís la batlia de Pollença a l’actual cap de l’oposició, Bartomeu Cifre Ochogavia, persona amb qui mantenen una excel·lent relació. Però davant la rotunda negativa de Miquel Àngel March, negociaren altres sortides per no renunciar a comptar amb guia que donaria prestigi tant a l’associació Vida Silvestre com a la propietat de Ternelles.

PUBLICITAT

Tots per Pollença s’afegeix a l’equip de govern

De moment, no ha transcendit l’acord a què arribaren March i els representants de Ternelles. Més enllà de la discreció, segons es desprèn de les paraules del batle March, en nom de l’estabilitat, Tots per Pollença s’afegirà a l’equip de govern a fi d’entrar en la recta final de la legislatura amb un govern sòlid format per les dues formacions amb major representació al consistori pollencí.

Fermat el gran pacte de Junts Avançam i Tots per Pollença, Miquel Àngel March continuarà com a batle, però sense dedicació exclusiva, motiu pel qual delegarà bona part de les àrees en mans dels regidors entrants i així poder dedicar-se plenament a la nova faceta de guia de Ternelles.

Repartiment d’àrees

Per la seva banda, el líder de Tots per Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia, assumirà l’exclusiva de March, i passarà a ser delegat d’Urbanisme i de Medi Ambient; dues àrees que, en aquests moments, estan en mans del seu cosí i contrincant polític, Bartomeu Cifre Bennàssar.

A banda del repartiment d’àrees entre els dotze regidors encara per perfilar, l’únic serrell que queda enlaire és saber què passarà amb el regidor d’Unió Mollera, Andrés Nevado. Tant podria quedar dins l’equip de govern, però amb responsabilitats minvades, com que passàs a engreixar una oposició mínima encapçalada pels dos regidors d’Alternativa per Pollença, així com també pels regidors del Partit Popular, David Alonso, i no adscrit, Martí Roca. Des d’Alternativa, asseguren que ells ja havien denunciat el conservadorisme de March, mentre que Roca es fa creus que Cifre Ochogavia hagi passat per complet d’ell.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT