BAIXEN ELS NOUS POSITIUS I TAMBE LES ALTES PER COVID-19

447

Des del Centre de Salut de Pollença informen que ahir, dimecres 11 d’agost, es varen diagnosticar 5 nous contagis de coronavirus i es donaren 4 altes. Per tant, el nombre de casos actius al municipi de Pollença se situa en 38 infeccions per SARS-CoV-2, un més que el dia anterior

Les persones que donen positiu a aquestes proves, però també aquelles que han estat diagnosticades a clíniques privades, reben l’atenció del Centre de Salut per saber com evolucionen.

Les dades de la Conselleria

Segons les dades que aporta la Conselleria de Salut, la incidència al municipi durant els darrers 7 dies ha estat de 35 casos d’infecció de SARS-CoV-2, mentre que la incidència a 14 dies, de 86 casos. Per tant, la incidència acumulada a 7 dies és de 210’1 casos per cada 100.000 habitants, mentre que la incidència acumulada a 14 dies és de 516’3 casos per 100.000 habitants.

Segons la mateixa Conselleria, al municipi de Pollença i des que es va declarar la pandèmia, hi ha hagut 949 casos de coronavirus.

PUBLICITAT

Cal tenir en compte que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. És a dir, a més de comptar els casos que són seguits pel PAC Pollença, també hi figuren els casos detectats a altres centres hospitalaris o mitjançant les UVAC (unitat volant d’atenció al coronavirus). A més, aquestes dades reflexen els positius acumulats els darrers 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi pogut donar el centre de salut durant aquest període.

PUBLICITAT