BAIXEN ELS CASOS ACTIUS DE CORONAVIRUS

586

Des del Centre de Salut de Pollença, informen que ahir, dilluns 17 d’agost, es diagnosticà un nou contagi de coronavirus i donaren 13 altes. Per tant, al municipi, hi ha 28 casos actius per infecció de SARS-CoV-2.

Aquestes xifres corresponen als casos que segueixen al Pac. Això vol dir que, entre d’altres mesures, des del Centre de Salut, se’ls crida cada 48 hores per saber la seva evolució. Aquests positius poden haver estat detectats amb les proves PCR i tests d’antígens realitzats al mateix centre o a clíniques privades.

Les dades de la Conselleria

Segons les dades que aporta la Conselleria de Salut, la incidència al municipi durant els darrers 7 dies ha estat de 30 casos d’infecció per SARS-CoV-2, mentre que la incidència a 14 dies, de 68 casos. Per tant, la incidència acumulada a 7 dies és de 180’1 casos per cada 100.000 habitants, mentre que la incidència acumulada a 14 dies és de 408’2 casos per 100.000 habitants.

Segons la mateixa Conselleria, al municipi de Pollença i des que es va declarar la pandèmia, hi ha hagut 978 casos de coronavirus.

PUBLICITAT

Salut prorroga la vacunació sense cita fins al 31 d’agost

La Conselleria de Salut i Consum del Govern de les illes Balears prorroga la vacunació sense cita fins al 31 d’agost. Per tant, les persones interessades en vacunar-se contra la covid-19 poden acudir al Poliesportiu Mateu Cañellas d’Inca, a l’Hipòdrom de Manacor o a Son Dureta (Palma), així com també als punts de vacunació massiva de Menorca, Eivissa i Formentera.

L’horari de vacunació sense cita es de dilluns a divendres de 16.00 a 19.00 hores. I els dissabte i diumenge, de 10.00 a 19.00 hores, excepte a Formentera, que és d’11.00 a 14.00 hores.

Aquesta iniciativa va dirigida als residents a les Illes Balears i a les persones desplaçades per motius laborals o familiars. És important que tothom que hi acudeixi per ser vacunat dugui un document d’identificació oficial.

Per a vacunar-se als Centres de Salut, cal demanar cita prèvia a través de BITCITA.

PUBLICITAT