BACK2CLASSICS INAUGURA EL NOU CURS CIRCART

129

Avui, diumenge 18 de setembre, a les 19 hores, a la plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença, la companyia Planeta Trampolí inaugurarà el nou curs CircArt amb l’espectacle “Back2classics”. I amb entrada lliure!

Back2classics és un espectacle de llit elàstic fresc, proper i íntim per a tota la família on el circ més clàssic es fusiona amb cultures urbanes a través del ball, la música i l’art del Turntablism (scratch amb vinils). Una proposta on el llit elàstic pren vida pròpia entre les bogeries i acrobàcies del seu protagonista. “Un viatge al passat que més ens enamora, ple d’humor, poesia , ritme i caramboles que canviaran el concepte que tenim del llit elàstic”, senyalen des de Planeta Trampolí..

“Sol a l’habitació. Dos tocadiscos capaços d’esprémer el so de qualsevol objecte i un munt de ritmes per explorar. Ningú mira, és moment de perdre la vergonya i sentir la llibertat de ser un mateix. Deixar de tocar de peus a terra… o millor encara! fer -lo trontollar amb les nostres passes. Esdevenir tot allò que anhelem i gaudir d’allò que ens és prohibit quan ens miren. Rallar discos de vinil, trencar-los i fer-los volar, enfonsar el somier del llit, cantar a ple pulmó i ballar fins a l’extenuació. Més ritme, més acció, més emoció… més de tot! A-a-auaixò es ba-ba-bo-back 2 Classiiiics!”

Planeta Trampolí

Planeta Trampolí és una companyia de circ contemporani creada per Angel de Miguel el 2017 amb la vocació de construir un llenguatge artístic al voltant del llit elàstic que permeti connectar el circ contemporani amb tota classe de públics. La creació Back2Classics serà la primera proposta fruit d’aquesta recerca.

PUBLICITAT

Angel es va formar a l’Escola de Circ Rogelio Rivel (Barcelona), al Centre National des Arts de Cirque (França) en l’especialitat de llit elàstic i va perfeccionar la seva tècnica acrobàtica al Centre d’Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat. Va ser cofundador de la companyia BotProject i creador, juntament amb en Lucas Ruiz, de l’espectacle Collage que ha girat al voltant d’Europa amb més de 350 representacions.

Ha participat en diverses creacions amb diferents companyies arreu d’Europa i des de fa mes de 10 anys és formador de llit elàstic a l’Associació de Circ Rogelio Rivel, l’Ateneu Popular de 9Barris i l’Associació de Circ Cronopis.

PUBLICITAT