AVUI S’INAUGURA ARTEFACTES, VOCABLES I NINS D’ALBERT PINYA

201

Avui, dissabte 26 de juny, a les 20 hores, a l’església del Convent de Sant Domingo de Pollença, s’inaugura l’exposició “Artefactes, vocables i nins” d’Albert Pinya.

Aquesta inauguració esdevé una espurna cap a la normalitat, encara enmig de la pandèmia del coronavirus que va impedir que el passat 2020 es pogués mostrar la instal·lació de Pinya. O sigui que, un any més tard del previst, el públic pollencí i visitant podrà veure un projecte gestat abans de la pandèmia que ha crescut amb aquests mesos de restriccions.

No debades, durant la presentació del projecte, l’artista Albert Pinya va destacar que, sense defugir de les connotacions negatives de la pandèmia,Sense defugir de les connotacions negatives que té la pandèmia, “gràcies al viscut, i personalment crec que l’art parla sobre allò que l’envolta, ha aportat característiques al projecte, del qual he fet una revisió en el plantejament molt més actual”.

Aleshores, el co-director del Museu de Pollença, Andreu Aguiló, va anunciar que “el dia de la inauguració explicarem aquests canvis, perquè són uns canvis relacionats amb l’espai que, si no contam la història, l’espectador no ho notarà”.

PUBLICITAT

“Artefactes, vocables i nins” d’Albert Pinya és “una obra coral, participativa i transvesal en la qual han participat creadors que, des de diferents perspectives, han expressat unes intencions semblants”, com la va definir l’artista.

PUBLICITAT
PUBLICITAT