AVUI S’ESTRENA SOMNIS DE PESCADOR

1195
Assaig general de "Somnis de pescador" que avui vespre estrena el Grup Pollencí de Teatre al Claustre de Sant Domingo. Foto: Fernando Perianes.

Avui, divendres 22 de juliol, a les 21’45 hores, al Claustre de Sant Domingo de Pollença, el Grup Pollencí de Teatre estrena el musical Somnis de pescador, amb lletra original de Miquel Bota Totxo i música dels Mestres Joan Santandreu i Jaume Albertí.

L’obra es tornarà posar en escena els dies 23 i 24 de juliol, així com també el 28 de juliol, a la mateixa hora i al mateix lloc. El preu de l’entrada és de 10 euros i, a més de la taquilla, es poden comprar a Pollença, l’Associació de la Tercera Edat de Colonya, a Electrònica Can Cuadrado i al Club Pollença, mentre que, al Moll, es poden comprar a Electrodomèstics Reus i Magenta Impremta.

Dirigits per Rafel Trias, en els papers protagonistes, hi ha Dana Baker, Marta Ferrer, Cristòfol Llompart i Jaume Miquel March. Mentre que la part musical va a càrrec de Damià Salas i la coral, de F. Immaculada Cifre Cànaves. En la confecció de decorats i cartelleria, hi ha hagut l’artista Georgina Gamundí.

Somnis de pescador és una obra escrita per un pollencí i ambientada a la Cala Sant Vicenç, on diverses famílies de pescadors conviuen amb els primers turistes que arriben al poble. Estrenat el mes de desembre de 1958, al Club Pollença, la darrera vegada que el públic pollencí va poder veure Somnis de pescador va ser l’estiu de 1974. Cada vegada que s’ha representat, ha estat molt ben acollida. En aquest sentit, un dels seus punts forts és la música. No debades, algunes de les cançons, amb el temps, han arrelat en el repertori popular pollencí.

PUBLICITAT

La posada en escena de Somnis de Pescador per part del Grup Pollencí de Teatre és un homenatge a l’escriptor Miquel Bota Totxo de qui l’any 2020 s’hagués celebrat el centenari del seu naixement, però la pandèmia va obligar a ajornar aquest reconeixement. Dos anys després del previst, arriba Somnis de Pescador amb Dana Baker, Marta Ferrer, Cristòfol Llompart i Jaume Miquel March, en els papers protagonistes.

PUBLICITAT