AVUI, OTEL•LO… I DEMÀ, DON GIOVANNI

530
Instantània de Don Giovanni a la qual es pot veure el pollencí Josep Vives, agenollat i vestit de beig.Foto del Facebook d'Euroclassics.
Instantània de Don Giovanni a la qual es pot veure el pollencí Josep Vives, agenollat i vestit de beig. Foto del Facebook d'Euroclassics.

Avui, divendres 26 de juny, a les 21 hores, al Claustre del Convent de Sant Domingo, les companyies Neo-rural i Teatre de Vellut posaran en escena Ser o no ser Otel•lo (o com tot se’n va a la merda un dia qualsevol), una proposta divertida, enginyosa i original que revisa el clàssic de Shakespeare. A partir dels fragments més coneguts d’aquesta obra que tracta de sentiments tan humans com la gelosia i tan inhumans com la traïció, sentiments amb conseqüències fatals, es demanen caramull de qüestions a les quals probablement no us respondran, però és probable que rigueu, i molt!
I demà, dissabte 27 de juny, a les 21 hores, al mateix Claustre de Sant Domingo, s’escenificarà una de les òperes més famoses de Mozart, Don Giovanni que Euroclàssics presenta en format petit, o sigui substitueixen l’orquestra per un piano, cosa que supleixen amb una gran ambició: “ser una fusió de gèneres, una òpera teatral que multipliqui les emocions mitjançant la unió dels recursos musicals i actorals”.
Entre l’elenc d’artistes de Don Giovanni cal destacar la presència del baríton pollencí Josep Vives com a un dels protagonistes.
Durant tres hores, el Don Giovanni d’Euroclàssics es presenta com “una fusió de gèneres, una òpera teatral que multipliqui les emocions mitjançant la unió dels recursos musicals i actorals”.
Pel que fa als preus de les entrades, la funció de teatre aposta per la modalitat de taquilla inversa, o sigui que el públic, a la sortida, pagarà allò que cregui pertinent. Mentre que una entrada a la nit d’òpera costa 20 euros.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT