AVUI ÉS EL DARRER DIA PER INSCRIURE’S A LA FESTA DE LA DONA DE L’AVPP

108

Avui, 6 de març, és el darrer dia per inscriure’s a la Festa de la Dona que, amb motiu del Dia Internacional de la Dona (8 de març), celebra l’Associació de Veïns del Port de Pollença (AVPP). Totes les dones sòcies de l’AVPP estan convidades a participar en aquesta Festa, gratuïta i exclusiva per a les sòcies. Ara bé, cal formalitzar una inscripció prèvia, ja que les places són limitades. Per això, podeu telefonar al 971866413.

Organitzada per la monitora de pilates, gimnàstica anti-estrés i tècniques de relaxació, Encarna Galindo, Encarna Galindo, la Festa de la Dona es farà aquest divendres 8 de març, Dia Internacional de la Dona, a partir de les 18 hores, al Local Social de l’AVPP (carrer Mestral, 15 del Port de Pollença).

Està previst que la Festa de la Dona comenci amb una xerrada de la monitora de pilates, gimnàstica anti-estrés i tècniques de relaxació, Encarna Galindo, sobre “L’edat només és un número”. A continuació, la directora de wellness i ambaixadora en salut i benestar, Malén Ferrer, tractarà sobre “La salut és el primer”. I, finalment, la psicòloga-sexòloga, Antònia Far, s’endinsarà en “Parella, sexe i evolució”.

PUBLICITAT

A més d’aquestes tres conferències, hi haurà degustació de productes wellness, sortejos i sorpreses. Com s’ha dit, la Festa de la Dona és un acte gratuït i exclusiu per a dones sòcies de l’AVPP, motiu pel qual es requerirà la presentació del carnet de sòcia.

PUBLICITAT
PUBLICITAT