AVUI COMENCEN ELS ACTES DE LA SETMANA DE SANT JORDI

220

El contacontes “Un Sant Jordi diferent” encetarà el programa d’actes organitzat amb motiu de la setmana de Sant Jordi.

Aquest contacontes està programat per avui, dimarts 20 d’abril, a les 17’30 hores, a Can Llobera. De la mà de la Bruixa Ma-Maduixa, “Un Sant Jordi diferent” és un relat adequat per a infants a partir de 4 anys.

L’aforament a aquest acte està limitat per la qual cosa cal inscriure’s a través del següent correu electrònic: mediadora@ajpollenca.net.

Demà, dimecres 21 d’abril, a les 17’30 hores, també a Can Llobera, hi haurà el taller “Per Sant Jordi, punts de llibre”. Aquesta activitat està pensada per a infants a partir de 5 anys i, com l’anterior, l’aforament està limitat per raons sanitàries. Per això, cal formalitzar una inscripció a través del correu electrònic mediadora@ajpollenca.net.

PUBLICITAT

I, a les 20 hores, a Can Llobera, el metge i cirurgià pediàtric, Jaume F. Mulet presentarà el llibre Històries d’Àfrica. Retalls i flaixos del confinament.

Sant Jordi

Ja el dia de Sant Jordi, 23 d’abril, que aquest 2021 és en divendres, hi ha algunes activitats en línia: Escriu el teu propi conte per a infants d’entre 6 i 12 anys; Lectura de fragments; Recomanacions literàries i el contacontes “En Miquelet i la llegenda de Sant Jordi”.

A les 12 hores, a Can Llobera, hi haurà el lliurament dels premis del Certamen Literari Escolar. Aquesta activitat, organitzada per l’àrea de Mediació Cultural, està concertada amb els centres educatius i no és oberta al públic.

I, a les 20 hores, a Can Llobera, l’escriptor pollencí Damià Vidal presentarà la novel·la El nin sense ombra. A més de l’autor, també participarà a l’acte el també escriptor pollencí Toni Oliver. Com totes les activitats programades aquest Sant Jordi, l’aforament està limitat per raons sanitàries.

Combat de poesia

El dissabte 24 d’abril, a partir de les 12’45 hores, a la plaça Vella i amb l’aforament limitat, hi haurà un combat matinal de poesia organitzat per Poetry Slam illes Balears.

Per participar-hi, cal presentar un poema de collita pròpia, de no més de tres minuts de durada. Si estau interessats en participar-hi, heu d’apuntar-vos a través del correu electrònic mediadora@ajpollenca.net o del telèfon 673 52 87 88.

A més a més, vuit poetes convidats, el nom dels quals no ha trascendit, participaran en aquest combat poètic amb motiu de Sant Jordi.

Presentacions de llibres

El diumenge 25 d’abril, a les 12 hores, a Can Llobera, l’historiador Miquel Cifre Cifre presentarà l’assaig Guillem Bestar. Un fotògraf enamorat de l’art. A més de l’autor, participarà a l’acte el també historiador Miquel Àngel Marquès Sintes.

El dimecres 28 d’abril, a les 19 hores, al Pati de Can Llobera, l’artista pollencí Miquel Àngel Albis presentarà la seva primera novel·la, Obra la porta. A més de l’autor, també participarà a l’acte el llibreter de L’Ull Viu, Vincent Fouillat. que farà cinc cèntims sobre aquesta novel·la amb què Albis fa el salt de les arts plàstiques a la literatura.

Finalment, el divendres 30 d’abril, a les 19 hores, a Can Llobera, el president de la delegació pollencina de l’Obra Cultural Balear, Miquel Amengual Bibiloni, presentarà el llibre Breu història de la germania d’Albert Cassanyes.

L’àrea de Biblioteques i Mediació Cultural de l’ajuntament de Pollença ha comptat amb la col·laboració de diverses entitats per organitzar aquesta setmana d’actes amb motiu de Sant Jordi. Entre altres, hi prenen part el Rotary Club Pollença, Poetry Slam illes Balears i Obra Cultural Balear.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT