AVUI AL CINE-CLUB: LA PEOR PERSONA DEL MUNDO

156

Com cada dijous, avui, a les 20’30 hores, al Club Pollença, hi haurà sessió de cine-club amb al projecció de la comèdia dramàtica La peor persona del mundo. El preu de l’entrada és de 4 euros per als socis del Club Pollença i de 6 euros per als que no ho són.

Dirigida per Joachim Trier i interpretada per Renate Reinsve, Anders Danielsen Lie, Herbert Nordrum, Silje Storstein, Maria Grazia Di Meo, Hans Olav Brenner, Marianne Krogh, Vidar Sandem, Sofia Schandy Bloch, Anna Dworak, Eia Skjønsberg, Thea Stabell i Mina Elise Friesl-Stavdal, entre altres, La peor pesona del mundo conta com Julie farà trenta anys i la seva vida és un desastre existencial. Ja ha desaprofitat part del seu talent i el seu al·lot Aksel, un reeixit novel·lista gràfic més gran que ella, la pressiona perquè contingui la seva energia creativa i prengui seny. Una nit es cola en una festa i coneix el jove i encantador Eivind. Ben aviat trencarà amb Aksel i s’embarcarà en una nova relació amb l’esperança que la seva vida adquireixi una perspectiva nova. No obstant això, haureu d’adonar-vos que ja és massa tard per a certes opcions vitals.

La peor persona del mundo ha estat premiada o nominada a destacats certàmens de cinema com els Oscar, els BAFTA, a Cannes…

PUBLICITAT
PUBLICITAT