AVUI A CA N’ESCARRINXO, NIT DEDICADA A LES DONES

249

Avui dimart 23 d’agost, és Nit de dones (i pollencines) a ca n’Escarrinxo, “tenim una nit dedicada a les dones solistes amb na Julie & Pep Toni, i el trio format per na Tinons March, n’Omar Lanuti i en Pablo di Salvo”, apunta el director de l’Associació de Músics de Pollença, Jaume Cerdà.

Na Julie i en Pep Toni “són un duo pollencí amb ja una consolidada carrera que ens faran gaudir amb un repertori ple de versions tant de música pop com rock, però amb format acústic”, ha explica Cerdà.

I “el trio format per na Tinons March (veu), n’Omar Lanuti (guitarra), i en Pablo di Salvo (contrabaix), ens oferiran un concert basat en grans clàssics del jazz, la bossanova brasilera i els boleros llatinoamericans”, ha afegit Jaume.

En definitiva, “una nit amb veus femenines per fer-nos reflexionar sobre la importància de la inclusió de les dones dins el món musical i per fer-nos, al mateix temps, generar referents femenins per a les noves generacions d’al•lots i al•lotes pollencines! Una nit per al record!”, ha conclòs Jaume Cerdà.

PUBLICITAT

Les portes de l’antic camp de futbol de Pollença s’obriran a les 19’30 hores i, a partir de les 20’30 hores, començarà la música amb Tinons, Lanuti i di Salvo i, a les 22 hores, continuarà amb Julie & Pep Toni.

A més de música, disposaran d’un espai per sopar i servei de barra i menjar per gaudir encara més de la música i de la vesprada que s’acabarà a la mitjanit.

Organitzat per l’Associació de Músics de Pollença, “Els dimarts a Ca n’Escarrinxo” compten amb la col·laboració de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Pollença.

Dimarts a ca n’Escarrinxo. Proper concert:

  • Dimarts 30 d’agost. Els grups de Main Line 10 i Germana Aveciada tancaran el mes d’agost amb una nit de punk.
PUBLICITAT