ATORGADA LA BECA CLARA HAMMERL 2019-2020

455
La comissió de la Beca Clara Hammerl es reuní per atorgar la beca per al curs acadèmic 2019-2020.

La Comissió de Coordinació i Seguiment del Conveni ha resolt l’atorgament de la beca Clara Hammerl per al curs acadèmic 2019-2020, a favor de la Marina Castillo Fuentesal que proposa un projecte de tesi amb el títol “Las mujeres durante el franquismo en Mallorca (1939-1975)”. El projecte de Castillo Fuentesal esta dins del programa de doctorat en Història, Història de l’Art i Geografia, essent els tutors i directors de tesi el Doctor Sebastià Serra Busquets i el Doctor David Ginard Féron.

La Comissió es va reunir aquest 29 de juliol per a la creació del contracte predoctoral Clara Hammerl per als estudis de doctorat a la UIB, per la resolució definitiva i l’atorgament d’aquesta beca del curs acadèmic 2019-2020.

Foren presents a l’acte, el rector de la Universitat de les illes Balears, Llorenç Huguet Rotger; del president i l’expresidenta del Consell Social de la UIB, Tomeu Llinàs Ferrà i Francisca Mas
Busquets, respectivament, i dels promotors de la beca, la Maria Morell Massanet i la Fundació Guillem Cifre de Colonya, representada per la Edita Navarro Tuneu. Hi va assistir també Ana M. Rodríguez Guerrero directora de l’EDUIB.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT